Επισκευές κινητήρων ΙΧ αυτοκινήτων

Το συνεργείο μας BOSCH CAR SERVICE «GENERAL INSURANCE ΕΠΕ» διαθέτει άριστους μηχανικούς, οι οποίοι με την εμπειρία τους, αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά το πρόβλημα του κινητήρα, ενώ συγχρόνως με την επισκευή γίνεται μια μελέτη και ρύθμιση του κινητήρα για την καλύτερη λειτουργία του.

Η επισκευή ενός κινητήρα είναι μια εργασία πολύ σημαντική. Ο μηχανικός πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός διότι μια επισκευή είναι ακριβή και από το αποτέλεσμα της κρίνεται η τύχη του αυτοκινήτου. Η Bosch  θέλησε να δημιουργήσει πιο ολοκληρωμένα συνεργεία, για την προώθηση τόσο της τεχνολογίας στους συνεργάτες της, αλλά και των γνήσιων ή εφάμιλλων ανταλλακτικών μέσα από το δίκτυο της.

Οι λόγοι μιας επισκευής είναι αρκετοί συνήθως οφείλεται στην καύση του λιπαντικού του κινητήρα, σε υπερβολικό βαθμό, το κόψιμο του εκκεντροφόρου άξονα ή παρόμοια ζημιά

Όλοι οι κινητήρες νέας τεχνολογίας είναι πολύ καλοί ποιοτικά και σπάνια παρουσιάζουν σοβαρά προβλήματα. Πολλές φορές ο κατασκευαστής δεν επιτρέπει την λειτουργία του κινητήρα στα όρια απόδοσης του, με βασικό σκοπό την αύξηση του ορίου ηλικίας, αλλά και την εκπομπή καυσαερίων. Αν δεν σεβαστούμε την συγκεκριμένη παρέμβαση του κατασκευαστή, σίγουρα θα έχουμε κάποια προβλήματα με το κινητήρα του αυτοκινήτου μας, πιο γρήγορα από ότι περιμέναμε.