Επισκευές κινητήρων ΙΧ αυτοκινήτων

Η πρόοδος στην τεχνολογία των κινητήρων τα τελευταία χρόνια είναι πολύ μεγάλη. Τα κράματα έχουν αλλάξει, η επεξεργασία των μετάλλων το ίδιο, οι συνθήκες λειτουργίας επίσης. Όλα τα παραπάνω βέβαια έχουν προσφέρει πάρα πολλά στην άνεση και στην ασφάλεια των οχημάτων. Όμως αναμένονται ακόμη περισσότερα τα επόμενα χρόνια, αυτό είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ετοιμαστούμε από σήμερα εάν θέλουμε να το αντιμετωπίσουμε με επιτυχία και σοβαρότητα.

Η επισκευή ενός κινητήρα είναι μια εργασία πολύ σημαντική. Ο μηχανικός πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός διότι μια επισκευή είναι ακριβή και από το αποτέλεσμα της κρίνεται η τύχη του αυτοκινήτου. Η Bosch με την δημιουργία των Bosch Car Service θέλησε να δημιουργήσει πιο ολοκληρωμένα συνεργεία, για την προώθηση τόσο της τεχνολογίας στους συνεργάτες της, αλλά και των γνήσιων ή εφάμιλλων ανταλλακτικών μέσα από το δίκτυο της.

Σε επαρχιακές πόλεις αλλά και η Αθήνα χρειάζονται συνεργεία που μπορούν να επιδιορθώνουν κινητήρες. Οι λόγοι μιας επισκευής είναι αρκετοί συνήθως οφείλεται στην καύση του λιπαντικού του κινητήρα, σε υπερβολικό βαθμό, το κόψιμο του εκκεντροφόρου άξονα ή παρόμοια ζημιά

Όλοι οι κινητήρες νέας τεχνολογίας είναι πολύ καλοί ποιοτικά και σπάνια παρουσιάζουν σοβαρά προβλήματα. Πολλές φορές ο κατασκευαστής δεν επιτρέπει την λειτουργία του κινητήρα στα όρια απόδοσης του, με βασικό σκοπό την αύξηση του ορίου ηλικίας, αλλά και την εκπομπή καυσαερίων. Αν δεν σεβαστούμε την συγκεκριμένη παρέμβαση του κατασκευαστή, σίγουρα θα έχουμε κάποια προβλήματα με το κινητήρα του αυτοκινήτου μας, πιο γρήγορα από ότι περιμέναμε.

Το συνεργείο «GENERAL INSURANCE ΕΠΕ» διαθέτει πολύ καλούς μηχανικούς, οι οποίοι με την εμπειρία τους, αντιμετωπίζουν το πρόβλημα του κινητήρα, ενώ συγχρόνως με την επισκευή γίνεται μια μελέτη και ρύθμιση του κινητήρα για την καλύτερη λειτουργία του.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

General Insurance ΕΠΕ
Συνεργείο - Ηλεκτρολογείο - Φανοποιείο
Κατάστημα 1: Λεωφ. Αθηνών 211, Χαϊδάρι 12461
Κατάστημα 2: Θηβών 470, Ίλιον, 13121
Τηλ:΅210 50.55.595 - 210 50.11.180
www.bosch-souflas.gr / info@generalinsurance.gr