Ανταλλακτικά / Αξεσουάρ

Η διανομή και η επισκευή αυτοκινήτων - οχημάτων είναι θέματα ζωτικού ενδιαφέροντος για όλους του Ευρωπαίους καταναλωτές. Ο τομέας αυτός αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, κάτι που προσπαθεί να βάλει σε τάξη ο νέος κανονισμός 1400/2002. Ο νέος κανονισμός αναλύει θέματα αγοράς, αλλά και θέματα που αφορούν την επισκευή και τη συντήρηση των οχημάτων, καθώς και την προμήθεια ανταλλακτικών.

Οι πωλήσεις ανταλλακτικών σε μια περιοχή όπως το Περιστέρι έχουν άμεση σχέση με την ποιότητα κάλυψης των αναγκών του συνεργείου αλλά και των συναδέλφων μηχανικών όταν πραγματικά υπάρχει ανάγκη για την άμεση επισκευή κάποιου αυτοκινήτου, αλλά δεν υπάρχει δυνατότητα εξυπηρέτησης από το δίκτυο των εμπόρων της περιοχής.

Σύμφωνα με τα παραπάνω στοιχεία το συνεργείο μας έχει την δυνατότητα να χρησιμοποιεί γνήσια ανταλλακτικά ή εφάμιλλα της Bosch στις καθημερινές εργασίες, κάτι που μαζί με την εμπειρία μας εγγυάται την ποιότητα των εργασιών, αλλά επιπλέον να διαθέτει αυτά τα ανταλλακτικά σε άλλα συνεργεία.

Η συνεργασία μας με τις διάφορες εταιρείες και αντιπροσωπείες έχουν πρωταρχικό σκοπό την εξυπηρέτηση του πελάτη και φυσικά την καλή και ασφαλή λειτουργία του αυτοκινήτου.

Μόνο το καλύτερο για το αυτοκίνητό σας
Είμαστε ειδικοί στα πρόσθετα αξεσουάρ και τον εξοπλισμό του αυτοκινήτου σας. Από μίζες μέχρι πρόσθετη θέρμανση - το μοναδικό εύρος των προϊόντων μας προσφέρει όλα τα είδη ανταλλακτικών και αξεσουάρ υψηλής ποιότητας.

Ενδεικτικά:

Ιμάντες: Ξεκινήστε αξιόπιστα
Οι ιμάντες κίνησης υπόκεινται σε τεράστιες μηχανικές, χημικές και θερμικές καταπονήσεις. Χαρακτηριστικά όπως υψηλή αντίσταση στην τριβή και διακυμάνσεις της θερμοκρασίας έχουν αναδείξει τους κορυφαίας ποιότητας ιμάντες της Bosch σε ιδιαίτερα επιτυχημένα προϊόντα.


 

 

Μπαταρίες: Υψηλή απόδοση και μεγάλη διάρκεια ζωής
Το πλήθος εξαρτημάτων που απαιτούν ηλεκτρική τροφοδοσία έχει αυξηθεί σταθερά τα τελευταία χρόνια. Οι μπαταρίες πρέπει λοιπόν να πληρούν όλο και υψηλότερες απαιτήσεις. Οι μπαταρίες εκκίνησης της Bosch έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής, είναι αξιόπιστες σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες και μπορούν να ανακυκλωθούν με τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον.


 

 

Συστήματα πέδησης: βέλτιστη ασφάλεια
Ένα από τα σημαντικότερα εξαρτήματα ασφαλείας σε ένα όχημα είναι το σύστημα πέδησης. Όλα τα εξαρτήματα πέδησης άπτονται άμεσα της ασφάλειας. Μπορείτε πάντοτε να βασίζεστε στα υψίστης ποιότητας συστήματα και εξαρτήματα πέδησης της Bosch, του Νο 1 κατασκευαστή συστημάτων πέδησης στην Ευρώπη.

 

 

Φίλτρα: Καθαρή απόδοση
Τα φίλτρα αποτρέπουν την είσοδο και τη διείσδυση βλαβερών ουσιών στο αυτοκίνητο. Το μεγάλο εύρος φίλτρων της Bosch περιλαμβάνει το κατάλληλο φίλτρο για σχεδόν κάθε τύπο οχήματος.

 

 

Μπουζί: Υψηλή απόδοση κινητήρα
Τα μπουζί καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό τη λειτουργία και απόδοση του κινητήρα. Η Bosch ως πρωτοπόρος της Ευρωπαϊκής αγοράς εγγυάται την υψηλή απόδοση. Δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότερες αυτοκινητοβιομηχανίες τοποθετούν στον πρώτο εξοπλισμό των οχημάτων τους μπουζί Bosch.

 


 

Αισθητήρες λάμδα: Εξοικονομήστε χρήματα με κάθε χιλιόμετρο που οδηγείτε
Το 1976, η Bosch κυκλοφόρησε τον πρώτο αισθητήρα λάμδα στην αγορά. Από τότε, έχουν πωληθεί περισσότερα από 250 εκατομμύρια αιθητήρων. Ο αισθητήρας αποτελεί εξάρτημα του συστήματος ψεκασμού και προσφέρει τεράστια εξοικονόμηση στην κατανάλωση καυσίμου - αλλά μόνο εάν ελέγχεται και αντικαθίσταται τακτικά.

 


 

Τεχνολογία φωτισμού: Περισσότερο φως - καλύτερη ορατότητα
Οι αυξανόμενοι ρυθμοί κίνησης στο δρόμο και οι υψηλότερες ταχύτητες σημαίνουν υψηλότερες απαιτήσεις για συστήματα φωτισμού των αυτοκινήτων. Η Bosch παρέχει μεγάλο εύρος από κορυφαίας ποιότητας συστήματα φωτισμού - από προβολείς εργασίας μέχρι πρόσθετα μπροστινά ή οπίσθια φανάρια.

 


 

Σύστημα παρκαρίσματος Parkpilot: Τα μάτια στην πλάτη σας
Τα παράξενα σχήματα διαφόρων πλαισίων μπορούν να αυξήσουν τον κίνδυνο δαπανηρών συγκρούσεων κατά τη στάθμευση με όπισθεν. Το σύστημα παρκαρίσματος Parkpilot της Bosch μπορεί να γίνει η έκτη σας αίσθηση και να σας βοηθήσει να αποφύγετε τη δημιουργία κάθε είδους αμυχής - μεγάλης ή μικρής - κατά τους ελιγμούς ή τη στάθμευση.

 

 

Υαλοκαθαριστήρες: Καλή ορατότητα για πρόσθετη ασφάλεια
Με νέου τύπου ελαστικό, βελτιωμένη τεχνολογία μάκτρου και δοκιμασμένη απόδοση μακράς διαρκείας, οι υαλοκαθαριστήρες μας διασφαλίζουν την ιδανική ορατότητα και αυξημένη ασφάλεια.

 


 

Συστήματα ανάφλεξης: Ουσιαστικά σημαίνει ιπποδύναμη
Διαθέτουμε ο,τιδήποτε χρειάζεται ο κινητήρας σας για να ξεκινήσει τέλεια: Μπουζί, κυκλώματα ανάφλεξης, στοιχεία ανάφλεξης και πλαστικές προστατευτικές πίπες.

 

 

Κόρνες και κλάξον: Ισχυρά ηχητικά σήματα για ασφαλή οδήγηση
Τα κλάξον και οι κόρνες υψηλής απόδοσης της Bosch παράγουν καθαρό ήχο προειδοποίησης και είναι αποτελεσματικές κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες. Κατασκευάζονται από ιδιαίτερα ποιοτικά υλικά και μπορούν να τοποθετηθούν εύκολα σε κάθε αυτοκίνητο.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

General Insurance ΕΠΕ
Συνεργείο - Ηλεκτρολογείο - Φανοποιείο
Κατάστημα 1: Λεωφ. Αθηνών 211, Χαϊδάρι 12461
Κατάστημα 2: Θηβών 470, Ίλιον, 13121
Τηλ:΅210 50.55.595 - 210 50.11.180
www.bosch-souflas.gr / info@generalinsurance.gr