Έλεγχος γραμμής ΚΤΕΟ

Ο έλεγχος ΚΤΕΟ πραγματοποιείται κάθε 2 χρόνια, αλλά σίγουρα δεν πρέπει να το βλέπετε ως ρουτίνα ή ασήμαντη εργασία. Υπάρχουν καλοί λόγοι για να είστε πολύ προσεκτικοί στην επιλογή του συνεργείου σας.

Ο έλεγχος ΚΤΕΟ στα επιβατικά αυτοκίνητα είναι μια σειρά προληπτικών ελέγχων και ρυθμίσεων στο όχημα με σκοπό την καλύτερη λειτουργία του οχήματος, ιδιαίτερα εάν πρόκειται σύντομα το όχημα να περάσει από επίσημο έλεγχο ΚΤΕΟ.

Ο έλεγχος συμπεριλαμβάνει ελέγχους και ρυθμίσεις όπως οπτικούς στο αμάξωμα, στους τροχούς, στα φράνα, στο κινητήρα, τα καυσαέρια, στο σύστημα οδήγησης καθώς και αρκετά ακόμη.

Αποτέλεσμα ενός τέτοιου ελέγχου είναι η ικανοποίηση του οδηγού, ότι το αυτοκίνητό του είναι ασφαλές ή γνωρίζει κάποιες αδυναμίες από τα αποτελέσματα τις οποίες πρέπει να διορθώσει πριν πάει να περάσει επίσημο ΚΤΕΟ.

Η γραμμή ΚΤΕΟ της BOSCH είναι μια πολύ αξιόπιστη μονάδα με την οποία είναι εξοπλισμένα τα περισσότερα ΚΤΕΟ σε όλη την Ελλάδα. Σίγουρα πρόκειται για ένα αυτόματο μηχάνημα που μετράει τις δυνατότητες πέδησης, σταθερότητας κ.λ.π.

Ο έλεγχος ΚΤΕΟ καλύπτει μια σειρά από ελέγχους που είναι κρίσιμοι για την ασφάλεια. Έχει σχεδιαστεί για να αντιμετωπίζει δυνητικά επικίνδυνα προβλήματα από τα φρένα έως το τιμόνι. Προστατεύει επίσης το περιβάλλον διασφαλίζοντας ότι το όχημά σας δεν παράγει επιβλαβή επίπεδα εκπομπών. Όταν μας ζητάτε να πραγματοποιήσουμε τον έλεγχο, γνωρίζετε ότι αυτές οι σημαντικές εργασίες θα εκτελεστούν από άρτια καταρτισμένο προσωπικό σε ένα καλά εξοπλισμένο και καλά συντηρημένο συνεργείο.

Το προσωπικό μας διακρίνεται και από επαγγελματική ακεραιότητα. Εάν σας πουν ότι ένας έλεγχος εντόπισε κάτι που πρέπει να διορθωθεί, μπορείτε να το εμπιστευτείτε πλήρως.

Ένας έλεγχος ΚΤΕΟ είναι μια πολύτιμη ευκαιρία να μάθετε περισσότερα σχετικά με την κατάσταση του οχήματός σας. Έτσι, μπορείτε να περιμένετε από το προσωπικό μας  να σας γνωστοποιήσει το αποτέλεσμα του ελέγχου με σαφήνεια και κατανοητούς όρους.