Συστήματα Ψεκασμού

Ήδη έχουμε μπει στην εποχή του άμεσου ψεκασμού και στην βενζίνη, όπως επίσης σε μια εποχή που τα ολοκληρωμένα συστήματα ψεκασμού μπορούν να προσφέρουν πολλά περισσότερα από τα συμβατικά συστήματα μονού και πολλαπλού ψεκασμού. Τα συστήματα ψεκασμού που χρησιμοποιούν οι κατασκευαστές των αυτοκινήτων, για τους διάφορους κινητήρες ποικίλουν, ανάλογα τα κυβικά την αξιοπιστία και αρκετά ακόμη χαρακτηριστικά.

Ο κύριος σκοπός του συστήματος ψεκασμού είναι να τροφοδοτεί τη μηχανή όπως και στο καρμπυρατέρ με ένα μίγμα αέρα-βενζίνης. Η αναλογία καυσίμου-αέρα πρέπει να είναι η κατάλληλη ώστε η καύση που πραγματοποιείται να καλύπτει όλες τις φάσεις λειτουργίας του κινητήρα.

Με την εξελιγμένη τεχνολογία της BOSCH (εξουσιοδοτημένο service), την άριστη τεχνογνωσία (παρακολούθηση σεμιναρίων της BOSCH) και έμπειρο τεχνικό προσωπικό, το συνεργείο μας κάνει σωστή, έγκυρη διάγνωση του συστήματος ψεκασμού και επισκευή.

Η καλή λειτουργία του συστήματος ψεκασμού κάνει το αυτοκίνητο περισσότερο ασφαλές και φιλικό προς τον οδηγό αλλά και το περιβάλλον. Η πρόοδος στην εξέλιξη των συστημάτων ψεκασμού είναι μεγάλη τα τελευταία χρόνια. Η εξέλιξη και εφαρμογή του άμεσου ψεκασμού στη βενζίνη δίνει περισσότερες δυνατότητες στο αυτοκίνητο, όπως μεγαλύτερη οικονομία, περισσότερη ιπποδύναμη και σίγουρα άλλη αίσθηση σε ότι αφορά την συμπεριφορά του αυτοκινήτου.

Το συνεργείο «GENERAL INSURANCE ΕΠΕ» έχει αποκτήσει εμπειρία και γνώση στον τομέα των μηχανολογικών αλλά και ηλεκτρονικών / ηλεκτρικών συστημάτων του αυτοκινήτου. Η συνεργασία του με την BOSCH τα τελευταία χρόνια του έχει δώσει επιπλέον τεχνογνωσία που χρειάζεται σήμερα να αντιμετωπίσει τα προβλήματα νέων και παλαιών συστημάτων τροφοδοσίας καυσίμου
 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

General Insurance ΕΠΕ
Συνεργείο - Ηλεκτρολογείο - Φανοποιείο
Κατάστημα 1: Λεωφ. Αθηνών 211, Χαϊδάρι 12461
Κατάστημα 2: Θηβών 470, Ίλιον, 13121
Τηλ:΅210 50.55.595 - 210 50.11.180
www.bosch-souflas.gr / info@generalinsurance.gr