Ηχοσυστήματα / Συστήματα πλοήγησης

Ηχοσυστήματα αυτοκινήτου
Επισκεφθείτε το συνεργείο μας και ενημερωθείτε από τους ειδικούς μας για ότι καινούργιο κυκλοφορεί στα ηχοσυστήματα αυτοκινήτου. Το συνεργείο μας εκτός της εργοστασιακής εγγύησης της συσκευής εγγυάται και για την άρτια τοποθέτησή της χάρις στο πλήρως εξειδικευμένο και συνεχώς εκπαιδευμένο προσωπικό της. Στο χώρο μας θα βρείτε τα προϊόντα των μεγαλύτερων κατασκευαστών ηχοσυστημάτων στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς.

Συστήματα Πλοήγησης
Το σύστημα πλοήγησης – είναι βασισμένο στο γνωστό πλέον σύστημα εντοπισμού θέσης GPS (Global Positioning System) αποτελείται από ένα σύνολο μηχανημάτων που με την συνεργασία τους έχουν σαν τελικό αποτέλεσμα να μπορούν να καθοδηγήσουν τον οδηγό να φτάσει στον προορισμό του μέσο ενός χάρτη που τον καθοδηγεί Με λίγα λόγια το σύστημα αυτό βασίζεται σε ένα σύνολο δορυφόρων όπου σαν αρχικός οδηγός δίνει πληροφορίες σε ένα ηλεκτρονικό μηχάνημα που έχει ο οδηγός συνεργαζόμενο με χάρτες ώστε να μπορεί να διαβάζει την πορεία του.

Πως μπορεί κάνεις να επιλέξει την κατάλληλη συσκευή για το αυτοκίνητό του
Για να επιλέξει κανείς τον κατάλληλο δέκτη, αν δεν είναι εφοδιασμένο το αυτοκίνητό του, εξ αρχής, θα πρέπει αρχικά να έχει αποφασίσει τι ακριβώς θέλει να κάνει με την συγκεκριμένη συσκευή εκτός από την χρήση του σαν πλοηγό (π.χ κινητό, υπολογιστή, κ.τ.λ).Στη συνέχεια το κόστος της κάθε συσκευής είναι κάτι σημαντικό, και επηρεάζει τον καθένα. Όλα τα μηχανήματα αυτού του είδους συνοδεύονται με μια βάση η οποία τοποθετηθείτε στο αυτοκίνητο σε κάποιο ορατό για τον οδηγό σημείο ,χωρίς όμως να τον εμποδίζει κατά την οδήγηση . Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να έχει λάβει κάνεις υπόψιν του τον χώρο που του παρέχεται κ το μέγεθος της συσκευής.

Τέλος το πιο σημαντικό στο όλο σύστημα είναι το πρόγραμμα που θα εφοδιαστεί το μηχάνημα. Το πρόγραμμα πλοήγησης θα πρέπει να καλύπτει τις απαιτήσεις του χρήστη σε ότι αφορά στην χρήση του ,να είναι εφοδιασμένο με τους κατάλληλους, ενημερωμένους χάρτες, καθώς και να υποστηρίζεται με αναβαθμίσεις (συνήθως μέσω διαδικτύου) για να μπορεί πάντα να δίνει σωστές πληροφορίες. Επίσης στις αναβαθμίσεις συμπεριλαμβάνονται και όσες αφορούν στα extras που θα έχουν τοποθετηθεί στο δέκτη, γιατί κ αυτά χρειάζονται μια συχνή ενημέρωση.